VNU

Nationale Duurzame Energie Conferentie

Van ambitie naar realisatie
In 2020 moet het aandeel duurzame energie in Nederland van het totale energiegebruik van 4 naar 20 procent worden vergroot. Hoge ambities, maar wat kunt ú doen?

Opening
De 2010 editie van de conferentie start met een ontbijt:’ tik een eitje met Karel van de Graaf’. Hier worden interessante discussies gevoerd door prominenten in de duurzame energie wereld. Na het ontbijt zal Teun Bokhoven, voorzitter van de Duurzame Energie Koepel de conferentie openen.

Thema
De rode draad door de conferentie is ‘van ambitie naar realisatie’ . Met andere woorden: hoe krijgen we in het komende jaar zo veel mogelijke duurzame energie geïmplementeerd in Nederland.

Ochtendprogramma
Het ochtendprogramma is verdeeld in vier facetten, namelijk: Eco, Werk, Geld, Samen. Voor ieder onderwerp komen sprekers uit die specifieke branche. Belangrijk speerpunt is de actualiteit. Na ieder thema zal de dagvoorzitter met de spreker en het publiek nog een discussie over het onderwerp voeren. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een uitgebreid lunchbuffet. Na de lunch is er tijd om Energie2010 te bezoeken. Deze beurs wordt gelijktijdig ook in de Brabanthallen gehouden.

Middagprogramma
Na de lunch staan de masterclasses op het programma. Iedere masterclass heeft zijn eigen voorzitter. Er worden drie masterclasses aangeboden en de bezoeker krijgt de mogelijkheid om er twee te bezoeken. De indeling voor de masterclasses is: Warmte, Elektriciteit en Biomassa.

Klik hier voor meer informatie over het programma
Klik hier voor meer informatie over de sprekers
Klik hier voor meer algemene informatie
Klik hier voor meer informatie over de organisatie